ABOUT US

Wie zijn wij?

BUREAU WESTENDORP

Bureau Westendorp is een ervaren agentschap dat de focus legt op het aanleveren van modellen met een extreme sport of dansachtergrond ten behoeve van reclame, film, live-stage, muziek video, theater, print, evenementen of bedrijfsfeesten. Wij maken de vertaalslag tussen de visie van de opdrachtgever en het publiek d.m.v. de artistieke kennis, inzichten en uitstraling van onze artiesten. Ons één op één contact met onze artiesten en de opdrachtgever zorgt er voor dat wij snel de juiste invulling kunnen geven aan de opdracht, ongeacht de grootte hiervan. Samen behalen we resultaat!

WIE ZIJN WIJ?

Juvat Westendorp heeft meer dan 10 jaar ervaring als artiest en ondernemer. Zijn ervaring en kennis op het gebied van entertainment, dans, presentatie, spel en sport hebben hem een breed netwerk opgeleverd. Een netwerk waar jij gebruik van kan maken.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Professionaliteit, kwaliteit en communicatie zijn enkele belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. Met veel trots en liefde respecteren wij het talent dat wij vertegenwoordigen. Wij geloven in onze artiesten en staan garant voor de boodschap die de klant wil overbrengen.

Ruime Keuze

Staat uw model er nog niet tussen? Onze stal is veel groter dan we op onze website tonen. Wij kunnen je dus altijd meer voorstellen doen.

Shows op maat gemaakt

Event? Festival? Bedrijfsfeest? Wij hebben de beste choreografen in huis om een custom show voor uw te maken.

Snel antwoord

Op het laatste moment komt er een shoot aanvraag binnen en je hebt weinig tijd om modellen te regelen. Wij geven altijd binnen een dag antwoord. Wel zo makkelijk. Toch?

Happiness

Passie is de sleutel tot succes. Wij zijn pas blij als u dat bent en zullen ons dus altijd keihard voor u inzetten.

IMG_3152

Juvat Westendorp

Owner

”Verbinden is van jongs af aan mijn sterkste ‘asset’ geweest. De verbindende factor kunnen zijn met dit bureau is dan ook iets waar ik erg gelukkig van wordt”.

IMG_7502

Jesse-Li

Passionate Assistent

”Ik heb zowel de modellen als de danswereld van dichtbij meegemaakt en weet dan ook vaak snel te schakelen tussen de behoeftes van klanten en de skills van de modellen”

Costume Designer